Březen, měsíc, kdy jsme přivítali jaro, utekl doslova jako voda. Začal jarními prázdninami a skončil těmi velikonočními. A co že jsme to stihli v březnu? To vám právě jdeme napsat.

Jaro, rovná se barvy, rozkvetlé stromy, vůně. Proto děti vzaly do rukou štětce a malovaly jarní květiny. Dále za použití kartonu a plat na vajíčka děti vyrobily úžasné 3D portréty zajíčků, které nám zdobí halu školy. Vy je najdete v naší fotogalerii.

Sluníčko nás již hezky hřálo, tak jsme při procházkách pozorovali změny v přírodě, to, jak se vše probouzí a kvete. Bohužel nám ten krásný pohled něco kazilo – poházené odpadky. A tak jsme nasadili rukavice, vzali odpadkové pytle a šli jsme uklidit blízké okolí školy. Nevěřili byste, co vše jsou lidé schopni jen tak odhodit. Děti měly radost ze své práce, která byla vidět a pohled na okolí byl tak hned hezčí. Naše děti ví, kam odpadky patří.

Také jsme vařili, děti si odhlasovaly špagety bolognese, a když nám již počasí přálo, udělali jsme si zdravé toasty, nakrájeli zeleninu, ovoce a vyrazili na piknik. Ten byl zdařilý, takže to nebyl jistě poslední.

Každý den je v Klubíku pestrý, a tak se těšíme, až se s vámi o naše další zážitky podělíme. Krásné jarní dny vám přeje Alča, Lucka a kamarádi z Klubíku.