Zdravíme všechny příznivce školního klubu Sluníčko. Po letních prázdninách jsme tu opět se zprávami z Klubíku. Máme za sebou úspěšný start, tak vám jdeme sdělit, co již máme za sebou.
Vycházky v okolí školy, pozorování změn v přírodě díky podzimu, hraní si na hřištích, stolní hry jako Dobble, Člověče nezlob se, pexeso, malování, ale i meditace při hudbě jsou takové každodenní činnosti, na které se děti po výuce těší. Kroužek vaření je také mezi top činnostmi u dětí. Takže jsme již stihli šnečí týden. Co to znamená? Děti vyráběly z keramické hlíny a kaštanů šneky. Poté při vaření jsme upekly šneky z listového těsta. Po těch se vždy jen zapráší. Z čehož máme radost. Také veselé toasty se dětem velice povedly a hlavně chutnaly.
A jelikož měsíc říjen je ve znamení Halloweenu, nechyběla ani výroba strašidelných masek, tvoření strašidelného hradu, ale také halloweenská párty. Když to tak shrneme, začátek v Klubíku se povedl a všechny děti jej rády navštěvují. Už teď se těšíme, co nás další měsíc čeká.
Z Klubíku zdraví asistentky Alena a Lucka spolu s dětmi.