Hlásíme se vám poprvé v roce 2024 z našeho školního Klubíčku. Přinášíme zprávy z prosince, aneb, jak jsme si ho s dětmi užili.

Asi netřeba psát, jak se děti těšily hlavně na Vánoce. A tak se kreslilo, tvořilo a vařilo hlavně na vánoční téma. Černobílé vánoční městečko se dětem moc povedlo a každý jej obdivoval. Omalovánky s vánočními motivy byly hodně žádané. Stavělo se z kostek, hrálo se Člověče nezlob se, pexeso, ale i karty. Děti si také upekly již tradičně perníčky, které si i nazdobily a snědly. Máme za to, že se domů na ochutnávku nedostal ani jeden… ano, tak byly dobré. Trávili jsme ale i čas venku, aby se děti proběhly a pohrály si na hřištích v okolí školy.

Také stojí za to zmínit, že jsme navštívili Valdštejnský zámek, kde byly k vidění nazdobené vánoční stromečky od šikovných umělců města Litvínov. Byli jste také pro inspiraci? Součástí této výstavy byla i ukázka tvorby dětí ze ZUŠ Litvínov, která se dětem také moc líbila. Cestou zpět do Klubíčku jsme se ještě vyfotili s vánočním stromem na náměstí a spokojení jsme tak mohli říci „Vánoce, můžete začít“.

Přejeme vám krásný a úspěšný rok 2024. Těšíme se za měsíc J

Alča, Lucka a super parta dětí.