Měsíc uběhl jako voda a jsme tu zpět se zprávami z našeho školního klubíku Sluníčko. Podzim je sice v plném proudu, ale my už se chystáme na Vánoce. Řeknete si „tak brzy“, ale ne, my si chystáme překvapení pro seniory, které každý rok v prosinci navštěvujeme spolu s Teen´s Clubem.

A proto jsme nezaháleli a dali se do výroby přáníček a ozdob. Děti vyrobily krásná přáníčka za použití tvrdého papíru, jutového provázku, větviček a knoflíků. Podívejte se do galerie, jak se dětem povedla. Ozdoby, které děti vyráběly z tvrdnoucí hmoty pomocí vykrajovátek, se také povedly. Věříme, že tím děti udělají radost. A nejen tímto, děti mají připravené vánoční básničky, které poctivě nacvičují každý den v klubíčku. Je přitom legrace a děti si to moc užívají.

Dále děti vyráběly výrobky na školní jarmark, který se uskutečnil poslední listopadový den. Jarmark se povedl a vy, kdo jste nás navštívili a pokoupili, tak jste zjistili, co vše pěkného si pro vás děti přichystaly.

Jak už je tradicí, jeden den v týdnu vaříme. Děti si jídelníček připravují dle svých chutí, a tak byly například boloňské těstoviny, nebo jablečný závin pro mlsné jazýčky.

Skoro každý den, kdy nám počasí přeje, se děti proběhnou venku na čerstvém vzduchu. A i když Martin na bílém koni nepřijel, zachránila to Kateřina, která nám ten sníh přivezla. Proto děti nemohly jinak, než vyběhnout ven, pěkně se zkoulovat a postavit hned několik sněhuláků. Jak málo stačí k radosti. A my radost máme, že se v klubíku máme. Tak napočtenou zase za měsíc, což bude v roce 2024!