Yo

Čtvrťaci v ZOO! 🐘

  1. června se žáci 4.A a 4.C vydali do pražské zoologické zahrady, kde se dozvěděli zajímavé informace o zvířatech, prohlédli si několik expozic, vyzkoušeli místní hřiště a někteří dokonce smočili své nožky v bazénku. Na závěr návštěvy zoologické zahrady jsme se zúčastnili komentovaného krmení s lachtany a něco se také dozvěděli. Počasí nám po celý výlet přálo a my jsme si celý den užili s úsměvem na tváři. 🌞

Eva Frýbová & Andrea Wenzelová & paní asistentky

 

Během června se žáci 4.C a 5.B vydali hned několikrát za turistikou do Krušných hor. Navštívili například bobovou dráhu ve sportovním areálu Klíny, zadováděli na hřišti a poté je čekala příjemná lesní cesta zpět ke škole. Po cestě zpět jsme si zahráli například na honěnou, povídali si a prožili společně mnoho legrace.

Dalším krušnohorským výšlapem byl pondělní výlet Tesařovou stezkou na Meziboří, kde se žáci osvěžili zmrzlinou či něčím na zub. A po cestě zpět jsme zadováděli na hřišti.

Žáci mají velkou pochvalu za vytrvalost a pozitivní naladění během výletů! 👍

 

Závěr školního roku se u nás nese v duchu mnoha akcí a právě další školní akcí bylo rozloučení 4.C a 5B s uplynulým školním rokem společně s rodiči. Děti si společně se svými rodiči prošli připravenou pohádkovou stezku, kde na ně čekalo několik úkolů v podobě morseovky, šifry, pohádkového kvízu, první pomoci, ale zasmáli se společně ve fotokoutku, nafukovaním balónků a mnoho jiného 🙂.

V cíli na účastníky čekala sladká odměna a pohádkové postavy.

Na závěr vydařené akce jsme si všichni poseděli u ohně a opekli něco dobrého.

Rodičům i dětem děkujeme za příjemné odpoledne! A za spolupráci během školního roku 👍

 

Andrea Wenzelová & Renata Bártíková & Jakub Langhammer & paní asistentky