Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Aktuální dění
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

Školní družina - Svátek matek

Vloženo: 4.5.2020 | Zobrazeno: 76x
Jak jste strávili pálení čarodějnic? Víte, že se blíží další datum, kdy něco oslavujeme? V neděli 10.května slaví svátek všechny maminky. Neměli bychom na ně nikdo zapomenout, protože toho pro nás tak moc dělají.

Přejeme dobrý den rodičům i dětem!

Jak jste strávili pálení čarodějnic? Víte, že se blíží další datum, kdy něco oslavujeme? V neděli 10. května slaví svátek všechny maminky. Neměli bychom na ně nikdo zapomenout, protože toho pro nás tak moc dělají. Určitě maminku potěší namalovaný kterýkoliv obrázek nebo venku natrhaná kytička. Pokud máte doma barevné papíry, můžete ji kytičku vyrobit a to velmi snadno.

Na barevné papíry obkreslete svojí ruku a vystřihněte. Nastříhejte slabé proužky zeleného papíru. Teď už jen všechno poskládat na bílý papír jako je to zde na obrázku.
A kytička je hotová!

Nezapomeňte dát mamince taky pusu a říct jí, jak moc jí máte rádi.

Poslední dny se na nás mraky mračí a občas z nich i zaprší. Přesto bychom si měli udělat alespoň krátkou procházku přírodou, protože pobyt na čerstvém vzduchu svědčí všem. Pro někoho může být procházka nudná, ale máme pro vás nápad, který obyčejnou procházku změní na hravou chvíli. Cestou v přírodě nasbírejte všechny přírodniny, na které narazíte (šišky, kamínky, klacíky,..). Vyhlédněte si místo, nejlépe u cesty, aby ho pak každý kolemjdoucí zaznamenal a zlepšil mu den. Pozor! Místo by nemělo být v cestě, aby nepřekáželo nikomu v chůzi. Po té už pouze stačí složit z nasbíraných přírodnin nějaký veselý obrázek. Pro inspiraci přidáváme naše srdíčko, které jsme poskládali z kamínků, klacíků, trávy a dozdobili prázdnou šnečí ulitou.

Doufáme, že jsme vás našimi dalšími nápady inspirovaly, už se na vás všechny těšíme,


Paní vychovatelky Vlaďka, Kamila, Martina, Simona a Lenka