Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Stalo se - starší články
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

ATLETICKÝ ČTYŘBOJ

Vloženo: 16.8.2016 | Autor: admin | Zobrazeno: 617x
Máme výsledky v atletickém čtyřboji ! V konkurenci 17 škol obsadila naše škola celkové 7. místo.

 V jednotlivých kategoriích jsme uspěli následovně - starší kluci - 8. místo, mladší kluci - 9. místo, starší holky - 9. místo a nejlépe si vedly mladší holky ( Káťa Balášová, Anička Rumlová a Nikča Fialová ), které skončily na 2. místě a vybojovaly si účast v Krajském finále, které se koná 1. října v Bílině. Ještě jednou všem poděkování a pochvala a také velká gratulace!
Ve čtvrtek 1. října 2015 se na atletickém stadionu v Bílině konalo krajské finále v Atletickém čtyřboji, do kterého se probojovaly i mladší dívky naší školy ve složení Káťa Balášová, Anička Rumlová, Nikola Fialová, Sabina Plechingerová a Káťa Hofmanová. V konkurenci 7 nejlepších škol Ústeckého kraje se vůbec neztratily a obsadily 5. místo s minimální ztrátou na bronzové medaile ( zhruba 25 centimetrů v dálce nebo 12 vteřin v běhu na 600 metrů). Holkám patří velká gratulace!