Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Stalo se - ve škole školní rok 2017/2018
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

Říjen ve školním klubíku Srdíčko

Vloženo: 31.10.2017 | Autor: tomasova | Zobrazeno: 414x
Na začátku října byl slavnostně otevřen školní klubík Srdíčko za přítomnosti pracovnic Městského úřadu – odbor sociální, paní Palowski a paní Mikové.

Celý měsíc byl věnován k navázání nových přátelství a seznámení s novými kamarády. Toto jsme upevnili „pavučinou přátelství“ a povídali si o tom, co je „přátelství na dlani“. Společně jsme vytvořili pravidla chování při návštěvě klubíku. A protože se celý školní rok budeme věnovat tématu zdravého životního stylu, Mazáci (žáci 2. – 4. tříd) si připravili salát z plodů podzimu.

Naladili jsme se na vlnu optimismu a to kolektivní hrou „Jak se cítím, jak se mám“ a v parku jsme ve sportovních aktivitách neopomněli na různé druhy honiček, ať už to byla „Sedavá honička, Čapí honička“ anebo „Podej ruku“. Tím jsme se utvrdili v tom, že negativní vlivy nejsou naši kamarádi a předcházet jim můžeme jak jinak, než humorem.

Hned v prvních dnech jsme se také zaměřili na výtvarné činnosti a vyzdobili nejen klubík, ale také školu. A to halloweenským tématem – dýně, čarodějnice, kocouři z prstových barev a přivítáním podzimu – deštníky, mraky a kapky. Nevěříte nám? Shlédněte naši fotogalerii.

Alena Brabcová, Darina Vaníčková