Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Akce přípravné třídy
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

„Putovníčci“ v přípravné třídě

Vloženo: 19.9.2019 | Autor: bohackova | Zobrazeno: 91x
Druhého září nastoupili do přípravné třídy nejen kluci a holčičky, ale také noví kamarádi -pejsek a kočička „Putovníčci“.

Budou s námi trávit čas ve třídě, sledovat, co nového se děti naučily, co se dozvěděly, či vytvořily. Každý týden navštíví jednoho kamaráda v jeho domově a stráví s ním a jeho rodinou víkend. Děti si s „Putovníčky“ budou hrát, vezmou je na hřiště, na vycházku, či výlet. Pejsek a kočička mohou s kamarády spinkat v postýlce, nebo jim děti vyrobí pelíšek vlastní, třeba z krabice od bot. Rádi si také společně poslechnou pohádku na dobrou noc.
Děti si s pejskem a kočičkou vše zaznamenají do „Deníčku Putovníčku“, aby i ostatní kamarádi věděli, jak si to spolu užili. Mohou kreslit, psát, fotit, lepit vstupenky, pohlednice…
Holky a kluci si svůj víkend s „Putovníčky“ odprezentují před celou třídou a třeba inspirují svým vyprávěním ostatní kamarády.
Naděžda Krejná, Darina Vaníčková