Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Stalo se ve škole - školní rok 2019/2020
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

Míčový sedmiboj

Vloženo: 24.2.2020 | Autor: bohackova | Zobrazeno: 87x
S blížícími se olympijskými hrami v Tokio vypukly přípravy i mezi našimi sportovci i nesportovci.

V průběhu celého roku jsou téměř všichni zapojeni do Olympijského projektu Tokio 2020, kde se poměřují nejen ve sportovních soutěžích, ale účastní se i doprovodných akcí, prezentací a dalších společných aktivit. Žáci mají za sebou prezentace pořadatelské země a města, představení sportovní historie i současnosti vylosovaných zemí a naposledy tvorbu sportovních piktogramů, soutěžili mezi sebou ve vybíjené, volejbale, florbalu a nedávno v míčovém sedmiboji. V rámci hodin tělocviku si splnili Odznak všestrannosti.

Míčového sedmiboje se zúčastnilo 14 dvojic složených ze žáků 2.stupně a 2 dvojice vyučujících. V odpoledních soubojích se utkaly v sedmi míčových disciplínách – pinkly stolní tenis, házely basketbalové trestné hody, překonávaly soupeře v házenkářských sedmičkách a fotbalových penaltách, snažily se porazit učitelské dvojice v přehazované, trefit branku ve florbale a užít legraci při stolním fotbálku.

Celkovými vítězi se nakonec stali kluci z 9.C Ondřej Michna a Pavel Jiráň, ale tím nejpodstatnější bylo spojení zábavy, sportování a fajn strávený čas.

Děkuji všem, kteří se na tom všem podíleli.