Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Stalo se - starší články
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

VYCHÁZKA PO LITVÍNOVĚ

Vloženo: 16.8.2016 | Autor: admin | Zobrazeno: 539x
Třída III.B v rámci hodin prvouky šla na vycházku po našem městě, své zážitky žáci zapsali:

Školní vycházka
Se školou jsme šli 13.října 2015 na vycházku. Nastoupili jsme do autobusu číslo 13. A jeli jsme. Dojeli jsme na Koldům. Šli jsme dovnitř. Jeli jsme do 11. patra. A pak zase dolů. Šli jsme okolo tenisových kurtů, kde pravidelně trénuji tenis. Pak jsme šli dál. Šli jsme okolo Citadely, ve které je i základní umělecká škola, kde cvičím hru na klavír. Od Citadely jsme šli k Zimnímu stadionu Ivana Hlinky. Pak jsme došli k restauraci U Nudle. Prošli jsme okolo Správy a údržby silnic. Došli jsme do města. Viděli jsme sochu Samsona ve Voigtových sadech. Nakonec jsme se vrátili zpět do školy.
Dominik Zajac, žák 3.B

Vycházka po Litvínově
Jednoho dne jsme šli se školou na vycházku. Šli jsme k Náměstí Míru na zastávku a pak přijel autobus číslo 13 z MHD. Jeli jsme ke Koldumu, je to tam obrovské a jeli jsme do 11. patra, to byl výhled. Z Koldumu jsme šli k jazykové škole a tam bylo hřiště. Pak jsme přišli ke stadionu Ivana Hlinky a potom jsme šli kolem Správy a Údržby Silnic a pak už k naší škole.
Pavlík Seifert, žák 3.B