Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

Zápis ze schůze sdružení rodičů 1/2014

Vloženo: 15.12.2015 | Autor: admin | Zobrazeno: 591x

Zpět na spolek rodičů

 

Schůzky se zúčastnili pověření zástupci jednotlivých tříd:
P. Kudrnová, p. Brázdilová, p. Řepa, p. Hejčová, p. Rucká, p. Bajzová,, p. Černá, p. Fau, p. Meiselová, p. Balášová, p. Šmídová, p. Helebrantová, p. Plačková, p. Hovorka, p. Poživilová, p. Meiselová, p. Komůrková. 

Program:
1. Přivítání, seznámení s programem, připomenutí jmen členů výkonného výboru:

  • předseda: p. Marcela Kundertová (5.B)
  • Místopředseda: p. Martina Balášová (6.C)
  • Hospodář Ing. Jana Černá (4.B)


2. Informace o proběhlých akcích
V září 2013 zástupci tříd navrhli uspořádat bazar zimního oblečení a lyžařské výbavy. O tuto akci byl velmi malý zájem. Stejně tak aktivita školní jídelny – možnost ochutnat jedno hlavní jídlo – nebyla ze strany rodičů využita (cca 13 rodičů).
Další proběhlé akce od září 2013: Adaptační pobyty 6.r.; spaní ve škole; jmenování nových parlamenťáků; práce na školní zahradě v rámci projektu „Zahrada dětem – děti zahradě“; beseda pro rodiče PT na téma logopedické vady a jejich nápravy; ŠD – kino, karneval, dílny, soutěže; exkurze (např. Terezín); krajská konference ŽP na naší škole; naše škola ja koordinátor ŽP pro Ústecký kraj; pasování prvňáků; účast na sportovních soutěžích; návštěva Poslanecké sněmovny (ŽP); audit z Ekoškoly + získání titulu; činnost klubu Srdíčko; účast v Praze na konferenci „Propojme se!“ (O spolupráci ŽP se zřizovatelem; Mikuláš ve škole (balíčky – ze sběru); vánoční těšení; Vánoční jarmark (letos poprvé bez účasti SR); certifikace titulu „Rodiče vítáni“.
Plánujeme: zápis do 1. tříd (12. – 13.2); nový kroužek pro 7.r. – ruský jazyk; vzájemné návštěvy se ŽP ze Zákup; další práce na školní zahradě; velké školní projekty, LVZ, školy v přírodě, návštěvu Poslanecké sněmovny, výlety, exkurze...
V mateřských školách je situace odlišná – rodiče budou informováni individuálně v době třídních schůzek v MŠ. Proběhne i návrh a schvalování rozpočtu SR MŠ pro rok 2014. 

3. Zástupkyně ředitelky školy Mgr. Gabriela Komůrková seznámila zástupce s čerpáním příspěvku k 31.12.2013. V níže uvedené tabulce je naznačeno čerpání finančních prostředků SR.

 

Čerpání rozpočtů "Sdružení rodičů" ke dni 31.12. 2013 (Velikost: 246.98 kB)