Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Činnost parlamentu/ zápisy
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

Kreativní bazárek

Vloženo: 23.4.2017 | Autor: bohackova | Zobrazeno: 625x
KREATIVNÍ BAZÁREK - charitativní akce pro Kojenecký ústav v Mostě se konala ve středu 19. dubna 2017 na zámku Valdštejnů v Litvínově. Cílem akce bylo vybrat mezi dětmi starší oblečení, ozdobit ho (namalovat, vyšít apod.) a následně po módní přehlídce vydražit. Výtěžek Nadace Via s podporou Nadace Karla Janečka zdvojnásobí a celá částka poputuje do Kojeneckého ústavu v Mostě na nový kočárek pro dvojčata.

Celou akci se nám podařilo uskutečnit v obřadní síni a dalších prostorech zámku Valdštejnů, což jí dodalo na oficiálnosti.

Všechny části – vyráběcí dílničky, občerstvení, módní přehlídku i následnou dražbu -  si děti připravily i odmoderovaly. V úvodu proběhla autogramiáda litvínovských hokejistů.

Na předváděcím mole se s našimi manekýnami prošly i děti z Kojeneckého ústavu.

Během bazárku děti natáčela i Česká televize, která si naši akci vybrala k natočení reportáže.

Při licitaci dražby nám pomáhal zkušený moderátor Zdeněk Lukesle.  Nemalými finančními obnosy nás podpořili rodiče, vedení školy i města. Celá akce se velmi povedla a všichni účastníci si akci nadšeně chválili.

A co myslíte, zvládli jsme vybrat na kočárek? :)

Samozřejmě, že ANO. Získali jsme 16 000,- Kč. 

Tak o naší akci informoval Český rozhlas, zde se můžete podívat na zprávy Mosteckého deníku.