Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Stalo se - ve škole školní rok 2018/2019
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

Přednáška Stateček v přípravné třídě

Vloženo: 5.12.2018 | Autor: bohackova | Zobrazeno: 192x
Dne 3.12. navštívil přípravnou třídu pan Lukáš Plotnárek z Centra ekologické výchovy Viana. Pro děti si připravil povídání, úkoly a názorné ukázky ze statku.

S dětmi si povídal o zvířátkách, kde všude žijí a kde se vyskytují. Děti se rozhodovaly, co nám která zvířátka dávají, jak nám mohou posloužit, kde kdo na statku bydlí a čím koho krmíme. Společně jsme si popisovali, jak to na takovém statku vypadá a že na statku je možné pěstovat i různé plodiny, jako je mák, kukuřice, řepa, brambory, obilí, salát, slunečnice, které jsme si společně ukazovali.

Děti také plnily úkol – seřadit figurky zvířat na správná místa a do domečků na statku. Za odměnu si mohly se zvířátky pohrát.

Panu Plotnárkovi děkujeme za příjemně strávené dopoledne a už se těšíme na další návštěvu, tentokrát na téma Mraveneček a Včelka.

Naděžda Krejná, Darina Vaníčková