Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

Zápis ze schůze sdružení rodičů 9/2012

Vloženo: 15.12.2015 | Autor: admin | Zobrazeno: 631x

Zpět na spolek rodičů

 

Schůzky se zúčastnili:
Hejčová, Němec, Bajzová, Plechatý, Fryčková, Černá, Beranová, Bolechová, Baláž, Balášová, Šmídová, Černohorská, Helebrantová, Plačková, Hauerová, Tranová, Meiselová, Cibulková 

Program:
1. Přivítání, seznámení nových zástupců tříd se stanovami

2. Volba členů výkonného výboru:

  • Předseda: p. Jitka Cibulková (9.A)
  • Místopředseda: p. Martina Balášová (5.C)
  • Hospodář Ing. Jana Černá (3.B)


3. Ředitelka školy Mgr. Pavla Tomášová seznámila zástupce tříd ZŠ i MŠ s čerpáním příspěvku v minulém školním roce. V níže uvedené tabulce je naznačeno čerpání finančních prostředků SR. Některé finanční částky nebyly úplně vyčerpány; u těch, které mají dlouhodobý charakter, se počítá, že budou čerpány v následujícím období.

4. Schválení členského příspěvku na školní rok 2012/2013. Zástupci - třídní důvěrníci- schválili výši členského příspěvku pro školní rok 2012/2013 ve výši 200,- Kč/pololetí na rodinu bez ohledu na počet dětí v ZŠ i MŠ. 
Částky jsou splatné v období září – říjen a leden – únor, a to prostřednictvím třídních učitelů. Existuje také možnost uhrazení příspěvku jednorázově, tj. 400,- Kč v průběhu měsíců září – říjen. Výše příspěvku je stanovena jako nejnižší, každý rodič může dle svého uvážení přispět částkou vyšší. Finanční příspěvky Sdružení rodičů využije zejména na podporu vzdělávání dětí a žáků základní a mateřské školy, na zabezpečení zdravého a bezpečného prostředí, na podporu mimoškolních aktivit. Příspěvky (400,- Kč na rodinu a rok) se vybírají a evidují za školní rok, výdaje za kalendářní rok. 

5. P.ředitelka připomněla úspěchy žáků školy a další plánované aktivity. 

6. Zástupci SR navrhli, aby byl rozpočet na další rok zpracován jinak – s ohledem na nové potřeby školy. Vyzývají tedy ostatní rodiče dětí ze ZŠ k předkládání návrhů a připomínek k rozpočtu SR na rok 2013. 
Termín: do 10.12.2012 . Návrhy je možné předkládat prostřednictvím e-mailu (jitac@centrum.czjitac@centrum.cz nebo reditel@zsruska.cz) nebo osobně na sekretariát školy. 

6. V rámci schůzky zástupců tříd řešili rodiče s ředitelkou školy problémy ve svých třídách.

 

Čerpání rozpočtu "Sdružení rodičů" ke dni 31.8. 2012 (Velikost: 467.22 kB)