Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Ukončené projekty
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

Projekt "EU peníze školám"

Vloženo: 19.8.2016 | Autor: admin | Zobrazeno: 744x
Cílem tohoto projektu je prostřednictvím nových metod a nástrojů docílit zlepšení stavu počátečního vzdělávání na Základní škole a Mateřské škole Litvínov, Ruská 2059, okres Most, vytvořit podmínky pro kvalitní vzdělávání všech žáků, výuku modernizovat.

Banner - Eu Peníze školám

Informace

Zkvalitnění, inovace a zefektivnění výuky bude dosaženo metodickým vzděláváním a podpůrnými kurzy pedagogických pracovníků, tvorbou a následným používáním nových metodických pomůcek a učebních materiálů ve výuce. Snížení výskytu rizikového chování u žáků ZŠ bude v projektu podpořeno aktivním naplňováním programu primární prevence. Modernizace výuky bude podpořena pořízením moderních digitálních technologií, učebních pomůcek a vzdělávacích materiálů.

 

DUM

ZŠ zpracovala v rámci šablony III/2 DUMy pro jednotlivé předměty. Jejich seznam si můžete stáhnout proklikem na tento link.
Na požádání na adrese zsruska@zsruska.cz poskytneme tyto materiály ostatním pedagogům ze ZŠ v ČR.

 

Plakát

Plakát - Eu peníze školám