Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Stalo se ve škole - školní rok 2019/2020
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

Janovský sedmiboj DSS + naše stopa

Vloženo: 13.9.2019 | Zobrazeno: 261x
Dne 11.září jsme se pod vedením paní učitelky Boháčkové ráno přepravili do domova seniorů v Janově, kde jsme vypomáhali se zdejším seniorským sedmibojem, který se zde koná již po čtvrté..

Sjelo se sem požehnané množství seniorů z okolí, všichni v dobré náladě a připraveni soutěžit. Jedno z mnoha stanovišť bylo přichystáno žáky naší školy. Po připravení stanovišť včetně toho našeho jsme se odebrali na zahájení, u kterého pronesli pár slov ředitel DSS Litvínov pan Ing. Vladimír Vopelka, pan hejtman Oldřich Bubeníček a 1. náměstek hejtmana pan Martin Klika. A šlo se soutěžit, v naší disciplíně hod na cíl měli senioři velké úspěchy, ale vyhrát mohl jen jeden a v našem případě to byla paní Jaruška z MěÚSS Jirkov. Odpoledne následovalo vyhlášení všech disciplín, třetí se umístili senioři z DD Bystřany, druzí se umístili senioři z MěÚSS Jirkov a první místo vybojovali domácí neboli senioři z DSS Litvínov. Akce ale pokračovala dál a přijel nejočekávanější host a to Petra Černocká, která zazpívala několik svých nejznámějších písní. Poté jsme odcházeli domů s dobrým pocitem a se skvělými vzpomínkami.
Kateřina Skříšovská
pozn. 

50let Domova pro seniory

Akce, která zaslouží pozornost. Žáci 9. tříd v rámci spolupráce tzv. mezigenerační přiložili ruku k dílu při pořádání sportovního klání tradičního již 4. ročníku Janovského sedmiboje. A děly se věci, panečku!  Sportovní zápal by se dal krájet, snaha naplnila atmosféru v prostorách celého krásného parku. Sluncem zalitý skoro letní den jakoby fandil této bohulibé činnosti. PB