Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Stalo se - starší články
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

KLUBÍK SRDÍČKO ZAHÁJIL SVOU ČINNOST

Vloženo: 16.8.2016 | Autor: admin | Zobrazeno: 559x
Školní klubík Srdíčko zahájil první říjnový týden svou činnost.

 Odpolední klubík je zaměřen zejména pro děti s chutí hrát si, tvořit, kreativně prožívat svůj volný čas a pro spontánní činnosti v prostorách Srdíčka. Pro žáky jsou připraveny volné aktivity, výtvarné a pracovní činnosti, společenské a kolektivní hry, trampolína, odborné učebny školy - kuchyňka, tělocvična. Za teplého a suchého počasí využíváme hřiště u školy či Pilařův rybník ke kolektivním a míčovým hrám. V rámci školního klubu spolupracujeme se sociálním odborem města Litvínova, který nám financuje a pořádá pro děti výlety, výstavy, návštěvy divadel, kina a různé aktivní akce.
V říjnu děti vyráběly lvíčky z listů, ježečky z brambor a párátek. Společně jsme tvořili pravidla školního klubíku, povídali si o přátelství, tradicích Halloweenu a pracovali s vlastní osobností. Pokud chcete vědět, jak se nám vše povedlo, navštivte fotogalerii.