Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Stalo se - ve škole školní rok 2017/2018
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

Škola v přírodě na kolečkách

Vloženo: 7.6.2018 | Zobrazeno: 267x
Letos si žáci 7. A, 7. C a 6. C vyzkoušeli příměstskou školu v přírodě. Pro žáky byly připraveny oborové dny, kdy si aktivně mohli vyzkoušet teoretické poznatky v praxi a dozvědět se i něco navíc.

Znalosti o přírodě si vyzkoušeli v pondělí v ZOO Ústí nad Labem. Návštěva Techmánie v Plzni jim umožnila experimentovat nejen v oblasti informačních technologií. Ve středu „zocelili“ své tělo pohybovým aktivitami v Šumenském údolí. Čtvrtek patřil fyzice, výrobě elektřiny a nádherné vyhlídce na České středohoří v elektrárně Ledvice. Pátek byl kulturním zážitkem ve městě Litoměřice. Tento den jsme i trošku oslavili Mezinárodní den dětí. Se zdravou svačinkou nám pomohl učitel odborného výcviku p. L. Pertl, který nám se svými žáky ze Střední školy pedagogické, hotelové a služeb v Litoměřicích připravil ovocné mísy. Počasí se vydařilo a my můžeme přemýšlet, zda i příští rok vymyslíme podobné aktivity, nebo zvolíme tradiční pobytovou školu v přírodě.

Fotografie pořizovali sami žáci.