Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Stalo se - starší články
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

ADAPTAČNÍ POBYT 6. TŘÍD

Vloženo: 16.8.2016 | Autor: admin | Zobrazeno: 843x
Ve dnech 17. - 19. září se konal tradiční adaptační pobyt pro žáky 6. ročníků.

Cílem této akce je poznání sebe i druhých, vznik a podpora pozitivních vztahů s novým třídním učitelem a novými členy v kolektivu, a také poučení v oblasti rizikového chování. To vše na čerstvém vzduchu a daleko od lavic.
Tak jako vloni žáci bydleli v areálu Star Line ve Svoru u Nového Boru. Hned ve čtvrtek byl na programu výšlap na Klíč a aktivity podporující klima třídy. V pátek děti pokořily rozhlednu Jedlová, zříceninu hradu Tolštejn a potěšily se výhledem na Lužické Hory. Před večeří si zahráli turnaj ve vybíjené a formou her si vyzkoušeli, jaké to je být v kůži nevidomého spolužáka Ondřeje Krejči. Po večeři se žáci věnovali prevenci rizikového chování. V sobotu všichni vyrazili do lesa, kde si vyzkoušeli hry na spolupráci a důvěru. 
Celkově se "adapťák" vydařil, děti i učitelé si ho náležitě užili. Velkou pochvalu a poděkování si zaslouží všichni. Ondra Krejča, který celý pobyt statečně absolvoval se svou třídou, jeho trpělivá paní asistentka J. Königová, děti za své chování a pozitivní přístup, třídní učitelky Ing. A. Vopelková a Mgr. A. Vašinová za nadšení a ochotu si hrát, zástupci pro II. stupeň Bc. J. Ondráčkovi za přípravu a organizaci celé akce.