Partneři
Kotva
Základní škola a Mateřská škola Litvínov, Ruská 2059, okres Most
Činnost parlamentu/ zápisy
Rozvrhy
Aktuality
Návrat žáků 9. ročníků do školy
5.5.2020

V souladu s usnesením vlády č. 491 ze dne 30. dubna 2020 je od 11. 5. umožněna za zvýšených hygienických podmínek daných Vládou ČR / MŠMT a školou osobní přítomnost žáků 9. ročníků pro účely přípravy na přijímací zkoušky.

Další informace ZDE.

Mapa webu
A
A
A

Plyšový maraton

Vloženo: 4.2.2016 | Autor: admin | Zobrazeno: 672x
V pondělí 16. září v 10:00 hod po velkém plánování a velkolepých přípravách našeho žákovského parlamentu byl zahájen „plyšový maraton“.

Celou akci zahájila ředitelka maratonu Lenka Heřmanová, která popřála účastníkům mnoho štěstí a sil. Před startem zatančili parlamenťáci taneček, který nacvičili při přespání ve škole. Mezi prvními běžci našeho štafetového běhu, kde byl startovným plyšák, byli žáci prvních tříd a přípravky. Během dne se na hřišti vystřídali i ostatní třídy, rodiče, kantoři, správní zaměstnanci, ale i čtyřnozí kamarádi.
Na konci dne jsme mohli být víc než spokojeni. Nejen, že jsme trasu 42 195 m překonali o několik kilometrů, ale ještě se nám podařilo přesvědčit 465 účastníků, aby podpořili dobrou věc. MOC DĚKUJEME! A jak to dopadlo s plyšáky? Těch máme ještě víc! Někteří totiž při startu odevzdali více než jednoho plyšáka. Moc se těšíme na předání zástupcům Azylového domu pro matky s dětmi v Oseku, kam naši plyšáci poputují. A rekordy maratonu? Nejmladší účastnicí byla Barborka Červená (2,5 roku) a nejstarší naše paní asistentka Jana Königová (xx let). Za nápad uspořádat plyšový maraton patří dík parlamenťákům ze Základní školy TGM v Blatné. Celá akce by se neobešla bez organizačního týmu našich parlamenťáků a traťového komisaře Bc. Jiřího Ondráčka, který celý den na akci dohlížel – velké DÍKY všem!

 

Fotoalbum